Så här är kursen uppbyggd

Det här kurspaketet med grundkursen + fortsättningskursen innehåller massor av videoklipp och ljudfiler med filmade samtal, lektioner och övningar plus en mängd texter. Du får alltså ta del av teknologier som presenteras både i film och i text. Och dessutom finns en mängd bonusmaterial, bland annat intervjuer och poddavsnitt.

Att vi har lagt upp kursen mycket kring filmade samtal innebär att vi har kunnat skapa den i flow. Vi har litat på vår inre timing att vi kommer att säga sakerna på precis det sätt som du behöver höra dem just nu. Att du ibland får höra vissa saker flera gånger i olika sammanhang gör att de sjunker in lättare.

Hela kursens innehåll finns sammanfattat i en PDF som du kan ladda ner och skriva ut om du vill.

Det här kurspaketet motsvarar 4 kursdagar när Mikael håller kurserna live. Fördelen med att gå kurserna online är att du gör allt i egen takt och kan praktisera kunskaperna innan du går vidare till nästa avsnitt. Du tar dej förstås igenom kurserna i vilken takt du vill, men vi rekommenderar att du inte har för bråttom. Du kan till exempel titta, lyssna och läsa ett avsnitt under en helg, använd sen veckan som kommer till att praktisera det du har lärt dej. Gör sen nästa avsnitt.

Självklart finns det möjlighet för dej att ställa frågor även fast det här är en onlinekurs. Det gör du genom att mejla till Mikael. Han sammanställer de vanligaste frågorna och ger svar på dem i en ljudinspelning som läggs ut här i kursen. Läs mer under "Så här ställer du frågor" för att se hur det fungerar.