Några förberedelser

Förändra inom loppet av sekunder?

Vad skulle du säja om någon påstod att du kan förändra en fysisk, mental eller emotionell smärta inom loppet av sekunder? Det är svårt att ta till sig eller hur? Vi har lärt oss att förändring tar tid, att förändring är process.

Vi tror mest på det vi har lärt oss. Men är det vi har lärt oss sant? Var finns bevisen? Nu uppenbaras en helt annan verklighet för oss än den vi lärt oss att vi lever i. Den som har baserats på tesen att allt i verkligheten primärt är fysiskt. Den nya forskningen bekräftar idag istället vad de urgamla visdomslärorna alltid sagt: att allt i existensen är sammanlänkat och drivs av medvetenhet och att vi skapar vår verklighet.


Ställ dig några frågor

För att gå in i ett nytt sätt att observera verkligheten kan du ställa dig några frågor.

Är du villig att:

  • minnas vem du i sanning är?
  • förstå att du är en kraftfull skapare?
  • förstå att allt styrs av medvetenhet och att allt i existensen har medvetenhet?
  • att jobba med teknologier som du alltid har kunnat, som du alltid burit inom dig men glömt bort?
  • se att du har en otrolig potential som du kan återupptäcka?

Det du lär dig i den här utbildningen kan du använda i dina relationer, på din ekonomi och på din hälsa. Bara fantasin sätter gränser för vad du kan förändra!

Du behöver inte vara i någon trosuppfattning, göra ceremonier eller kalla in mystiska krafter för att det här ska fungera eftersom kvantfysik är teknologi. Det fungerar nästan alltid beroende på din perception.

Du behöver alltså inte TRO, lika lite som att du behöver tro på spisen när du kokar ägg.

När du ser verkligheten som energi och information, som styrs av medvetenhet och förstår att nyckeln till förändring är att gå ur vägen, så kan du förvänta dig resultat.

Du kan redan nu förbereda dej på att du kommer att uppleva tillfällen när du känner tvivel på den här utbildningen. Du kanske avfärdar alltihop med en suck ”det här funkar ju inte!”. Det är helt i sin ordning att tvivla. Det är nämligen viktigt att inte köpa allt som förmedlas av andra. Du ska faktiskt inte tro på vad någon säger och inte heller tro blint på allt vad vi förmedlar i utbildningen. Det är inga sanningar, för det finns inga sanningar. När du har bytt till en kvantfysisk perception av världen kommer du att förstå att du skapar dina egna sanningar.

Det är viktigt att du är kritisk och ställer frågor. Men jag önskar att du ändå är öppen för att ta emot informationen från den här utbildningen för att sedan värdera om det här fungerar för dig eller inte. Det är viktigt att du skapar en egen förståelse för olika sätt att jobba med förändring.

Jag uppmanar dig alltså att forska och prova om det här är något för dig.


Förberedelser

Om du vill förändra ditt liv, och det antar jag att du vill eftersom du läser det här, så behöver du också vara villig att skapa förändringar i ditt liv.

Det här är några förberedelser jag tycket att du behöver göra. Om du kommer på fler egna eller vill göra dem på ett annat sätt, så är det förstås fritt fram.

1. Förstå att du är den som tar ansvar för ditt liv. Ansvar är power.

2. Kom överens med dig själv att du är villig att SE vad som på djupet i ditt undermedvetna hållit dig fast i vissa känslor, mönster och beteenden. Säg till dig själv att du är villig att se, känna eller höra det du kanske förnekat.

3. Skriv kontrakt med dig själv med vad du vill uppnå med den här kursen. Skicka gärna det till mig på [email protected]