M02be2wsyukjlg7umbw3

Från stress till flow

Tills jag träffade Ding - En berättelsekurs om hur jag bytte stressen mot skönt vardagsflow

Jag trodde att jag visste hur livet fungerade … tills jag träffade Ding.

Låt mig presentera Ding. Det är min intuition / min inre röst / mitt inre universum / min magkänsla / mitt inre jag … helt enkelt min kartläsare som hjälper mig att välja rätt väg och inspirerar mig att ta reda på det jag behöver veta för att må bra. Om jag hade lärt mig att lyssna på henne långt tidigare hade jag sannolikt sluppit 3 år av utmattningssyndrom.

I den här berättelsekursen utgår jag från min egen resa från utmattningssyndrom till ett liv i ett skönt vardagsflow. Jag berättar hur jag tog tillbaka makten över mitt liv genom att ta reda på grundorsaken till utmattningen. Hög arbetsbelastning och ekonomisk press var bara symptom på något djupare.

Vi behöver veta varför just vi blir stressade och på vilket sätt vår egen stress har uppstått. Hittills har jag faktiskt inte stött på någon anti-stresskurs, stressforskare eller KBT-terapeut som är intresserad av svaret på den frågan. Hur skönt det än är med promenader, meditation, yoga och liknande blir vi ju inte mindre stressade av det om vi inte förstår vår egen stress. Det blir som att ha en sten i skon. Vi behöver snöra upp skon och ta ur stenen. När stenen väl är borta kan vi läka skavsåret genom en mängd underbara sätt att ta hand om oss själva.


 

Låt dig inte luras av de korta texterna i berättelsekursen. De innehåller stora insikter. Ta dig tid att fundera över texterna och reflektionsfrågorna för att hitta fram till DINA svar och DINA nycklar till ett skönare liv.

Det finns dessutom massor av länkar till varje avsnitt. Det är länkar till mina blogginlägg och till böcker, meditationer och klipp från Youtube med kloka människors ord - alla har varit ett stort stöd för mig på min resa. Eftersom jag älskar musik finns också länkar till låtar som har gett mig pepp, tröst och fördjupning av insikterna. Hoppas att du också gillar dem och att länkarna - framförallt musiken - ger dig en ny upplevelse av en kurs.


Mitt mål med den här korta kursen är att du ska få upp ögonen för hur du kan slippa stressa och kanske krascha i den berömda väggen eller om du redan har gjort det - hitta dörren ut.

Efter ett tag upptäckte jag nämligen att utmattningen inte var en vägg utan en dörr till något nytt. På den här sidan dörren är det viktigaste inte att jobba utan att vara mig själv, göra det jag brinner för och ha roligt. Paradoxen är att jag då blir mer produktiv. Nu har dessutom antalet trist-nissar i min omgivning minskat rejält.

Jag kan förstås fortfarande råka ut för jobbiga saker men jag har hittat ett helt annat lugn i hur jag ska ta mig an problemen. Jag har lärt mig att lita på livet.

”Väldigt viktig kunskap!”

Niklas Laninge, Psykolog, talare och författare

”Wow, vilket material och vilken story!”

Ann-Charlotte Karlsson, Yogainstruktör på Free from stress

"Det är en så jävla bra kurs! Alltså wow!"

Fanny Engström, Frilansande skådespelare och designer på Happy River

Your Instructor


Lisa Sjöström
Lisa Sjöström

Du vet den där känslan när vi plötsligt får en insikt som tänjer tankarna. Energinivån stiger och livet blir lite rikare. Det är det vi ska ägna oss åt här. Att få mer flyt i livet har en magisk inverkan på din hälsa, dina relationer, ditt engagemang, din utstrålning, din produktivitet och din ekonomi.

Jag är varken terapeut, psykolog eller psykiater. Min huvudsakliga bakgrund för det jag jobbar med nu är en specialutbildning. Den heter ”4 års sjukskrivning för utmattningssyndrom”. Utöver den har jag studerat personlig utveckling i drygt 10 år, ifrågasatt allt, provat och funderat och sen kopplat ihop det med psykologi-forskning, forskning om applicerad kvantfysik, olika typer av terapi, självhjälpsböcker och uråldrig visdom.

Från början utbildade jag mig till jurist, men i 25 år har jag jobbat som grafisk formgivare, marknadsförare och presentationscoach. Och nu är jag flow-katalysator.


Lisa Sjöström
[email protected]
roomforflow.se


Kursinnehåll


  Tills jag träffade Ding - En berättelsekurs om hur jag bytte stressen mot skönt vardagsflow
Available in days
days after you enroll
  Kapitel 14: Behind the scenes. Vetenskapen bakom flow.
Available in days
days after you enroll
  Nyfiken på mer flow?
Available in days
days after you enroll

 

Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!