Instant Transformation - Grundkurs

Kvantfysiken hjälper dig att förändra ditt liv

Anmäl dig här

Välkommen till grundkursen i Instant Transformation

- en paradigmskiftande kurs i konsten att transformera omedelbart

Mikael Säflund har föreläst i många år om den senaste forskningen inom kvantfysik och medvetenhet. Nu har det blivit två onlinekurser baserade på innehållet i hans utbildningar. Det här är grundkursen.

Kurserna är inspelade så du kan titta när du vill och hur många gånger du vill.

Trailer för grundkursen och fortsättningskursen


I den här grundkursen lär du dig hur du transformerar fysiska och emotionella tillstånd, ofta med omedelbar effekt. Ny forskning inom kvantfysik och medvetenhet banar väg för teknologier vi tidigare trodde endast existerade i science fiction. Vi lever sannerligen i mycket speciella tider där allt förändras i rasande fart. När vi synliggör våra dolda förmågor kanske vi tappar hakan när vi upptäcker vilka vi i sanning är och vilka enorma förmågor vi har.


Ur innehållet:
- Du blir varse hur våra mänskliga begränsningar oftast är illusion.
- Du lär dig teknologier du redan bär inom dig – slumrande.
- Du lär dig alla delmoment i en triangulering.
- Du får en mängd andra verktyg i transformation.
- Du får göra omedelbar transformation på fysiska och emotionella tillstånd.

Vad skulle du säja om någon påstod att du kan förändra en fysisk, mental eller emotionell smärta inom loppet av sekunder? Skulle det vara svårt att tro på?

Vi tror bara på det vi lärt oss. Men är det vi lärt oss helt sant?

Är du trött på att:

  • Upprepa samma livsmönster om och om igen?
  • Inte kunna bryta vanor?
  • Gå med fysisk smärta i kroppen?
  • Att emotionella känslor styr och tar över?
  • Att mentala övertygelser hindrar dig att skapa det du vill ha?
  • Känna dig tafatt i att kunna hjälpa en annan människa?
  • Leva med rädslor, skuldkänslor eller sorg?
  • Gå kurs efter kurs för förändring och sedan falla tillbaka i de gamla livsvanorna?

Delta i den här unika onlinekursen och bli en kraftfull skapare. Här är din möjlighet att på riktigt ändra allt du suttit fast i.


"Är så imponerad av ert arbete. Så fint och bra upplagt. Jag gillar era samtal i naturen 😃. Detta är verkligen något jag med säkerhet kommer att använda mig av i min framtida verksamhet. Otroligt spännande!”

- Marita

Bara fantasin sätter gränser

Instant transformation innehåller unika verktyg som möjliggör snabba förändringar på många typer av tillstånd. Både mentala, emotionella och fysiska oönskade tillstånd – till exempel smärta, dåliga relationer eller dålig ekonomi – kan transformeras med en snabbhet som är svår att förstå utifrån vår inlärda syn på verkligheten. Det är bara fantasin begränsar vad som är möjligt att förändra.

 

Lätt enkelt och lekfullt

Instant transformation är lätt, enkelt och lekfullt. Det är många som säger att det är för bra för att vara sant. Det finns inga garantier att det alltid händer ”stora saker” men i de allra flesta fall blir det en markant förändring när vi använder verktygen.

Smärta bär på ett budskap

I Instant transformation ser vi smärta och andra oönskade tillstånd som början på lösningen och inte som problem. Vi ser dem som budbärare med information till oss. Vi utgår från att våra oönskade tillstånd skapas av undermedvetna övertygelser. Vi bär på stories om varför till exempel en smärta har uppkommit. Våra stories skapar övertygelser som håller smärtan på plats. Med hjälp av öppna frågor lyfter vi fram övertygelserna till medvetenhet. Ibland räcker det med att bara bli medveten om vilken övertygelse som styr oss, så släpper tillståndet inom några sekunder. Vi bokstavligen o-skapar informationen.

Your Instructor / Din kursledare


Mikael Säflund
Mikael Säflund

Mikael har studerat Kommunikologi och har flera olika utbildningar inom perception, kvantfysisk förändring och medvetande-teknologi, bland annat Matrix Energetics. Han har under en tio-års-period arbetat på uppdrag av regeringen med att utbilda personal inom olika delar av rättsväsendet såsom domare, åklagare och poliser. Mikael är utbildad NLP Coach, har Magisterexamen i Entreprenörskap och är Certifierad Goal Mapping Practitioner. Han är utbildad regissör och skådespelare och har bland annat jobbat många år som skådespelare på Dramaten och regisserat på Oscarsteatern. Mikael grundade Teaterakademien och drev den i tio år.

Mikael är en pionjär inom applicerad kvantfysik, medvetenhet och transformation. Hans föreläsningar och kurser i omedelbar transformation är mycket uppskattade och hålls både i Sverige och utomlands. De sprids snabbt då många längtat efter just denna kraftfulla information som är lätt och rolig att lära.


 

Kursen innehåller filmer, intervjuer, samtal, lektioner och övningar. Du kan tjuvkika på några av avsnitten här nedanför.

Course Curriculum / Kursinnehåll


  Välkommen till kvantfysikens värld!
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig
  Men varför och hur funkar det här egentligen?
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig
  Nu börjar vi närma oss slutet ... eller snarare början
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig
  Textversion av kursen
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig
  Bonusmaterial
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig
  Support
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig

Följ kursen i datorn eller i appen när du vill och var du vill

ONLINE kan betyda många saker. Här på Instant Transformation betyder det att kursen består av inspelade videor, övningar och textmaterial. Du kan när som helst ta del av utbildningen när du själv har inspiration och tid. Det är alltså INTE en kurs i realtid på Skype eller Zoom.

Du som har Iphone/Ipad kan också ladda ner appen TEACHABLE från AppStore och logga in med samma användarnamn och lösenord som när du köper kursen. Från appen kan du kolla på kursvideor och annat kursmaterial och såklart fortsätta där du slutade på en annan enhet.

Get started now! / Börja nu!"Mikael Säflund, du är otrolig som gör detta möjligt! På ett enkelt och kärleksfullt vis visar du hur vi är med och skapar det nya. Tack från djupet av mitt hjärta!"

- Susanne

"Mikael! Jag längtar, längtar, längtar tills jag får gå en ny till kurs med dig. Rena mirakel har skett sedan sist. Tack!"

- Caroline

"Många tacksamma kramar till dig du underbara person. Mitt liv har börjat på nytt tack vare dig! Tack!"

- Marie

 

Varför ska du köpa den här kursen?
För att få fantastiska verktyg som förändrar fysiska, emotionella och mentala besvär. Men det finns en anledning till. Om du köper kursen ger du oss möjlighet att skapa fler utbildningar som hjälper ännu fler människor att få tillbaka sin inre styrka.
Tillsammans bygger vi en ny värld.

PRISER

Den här grundkursen: 3200 kr

Fortsättningskursen hittar du här.

Paketpris för grundkursen + fortsättningskursen: 5500 kr. Kurspaketet hittar du här.

Repetitionspris för grundkursen online för dig som har gått grundkursen live: 800 kr. Hör i så fall av dig till Mikael på [email protected] så får du en rabattkod att skriva in i kassan.

Alla priser inkluderar moms.


PRISJÄMFÖRELSE
Det här är priserna för utbildningarna där du får träffa Mikael i verkliga livet:
Grundkursen, 2 dagar: 4900 kr
Paketpris på grundkurs + fortsättningskurs + diplomeringskurs: 12500 kr (Diplomeringskursen finns inte som onlinekurs).
Vill du hellre gå kurserna live hittar du dem här.

Get started now! / Börja nu!Frequently Asked Questions / Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Juli 2020. Efter vårt samarbete med de här kurserna har Mikael Säflund börjat sprida information som jag inte står bakom. Dessa kurser innehåller ingen sådan destruktiv information, de är istället upplyftande och härliga och kan stötta dej att förändra ditt liv på ett mycket positivt sätt. Jag står bakom allt som finns i kurserna. Hör av dej om du har frågor kring detta. [email protected] / Lisa Sjöström