Instant Transformation - Fortsättningskurs

Kvantfysiken hjälper dig att förändra ditt liv

Anmäl dig här

Välkommen till fortsättningskursen i Instant Transformation

Här tänjer vi gränserna ännu mer för vad som är möjligt för oss människor att förändra

Trailer för grundkursen och fortsättningskursen


I den här fortsättningskursen går vi in på områden som få människor rört sig inom och vi utmanar gränser för vad som tidigare sagts vara möjligt. Du lär dig fördjupade kvantteknologier och vi varvar teori med praktiska övningar. Du lär dig nya spännande transformationer som ökar dina möjligheter att förändra verkligheten för dig själv och för andra.

Varför ska vi transformera? För att öka medvetenheten, växa i oss själva, för att förändra den verklighet som inte längre fungerar för oss. Vi släpper gamla övertygelser och program som har hindrat oss i livet och öppnar upp för nya val. Vi expanderar ännu mer in i att lära oss att ”gå ur vägen” och dessutom att ha jätteroligt under tiden.
- Du kommer att få resa i parallella universum
- Göra nya tidsresor
- Sända och ta emot information
- Lära dig om helt fantastiska och användbara frekvenser som vi hämtar in från fältet
- Bygga ”makalösa manicker”
- Lära dig ”Scimming & Scanning”
- Och mycket mer …

 

Den här kursen välkomnar

  • Människor som söker ännu mer kunskap för att kunna skapa snabba resultat i att förändra verkligheten med lätthet.
  • Människor som vill vara i framkant av utvecklandet av nya möjligheter inom områden som medvetenhet, transformation, manifestation och teknologier för förändring
  • Människor som älskar utveckling, som vill vara katalysatorer för mirakler och se dem som en självklarhet.
  • Människor som vill vara förankrade i fakta och bevisad vetenskap snarare än i mysticism, dogmer eller ritualer.
  • Människor som är redo att utforska och se vår medvetenhet som en självklar skapare av verkligheten
  • Människor som också älskar att se andra utvecklas till kraftfulla skapare.

"Är så imponerad av ert arbete. Så fint och bra upplagt. Jag gillar era samtal i naturen 😃. Detta är verkligen något jag med säkerhet kommer att använda mig av i min framtida verksamhet. Otroligt spännande!”

- Marita

Bara fantasin sätter gränser

Instant transformation innehåller unika verktyg som möjliggör snabba förändringar på många typer av tillstånd. Både mentala, emotionella och fysiska oönskade tillstånd – till exempel smärta, dåliga relationer eller dålig ekonomi – kan transformeras med en snabbhet som är svår att förstå utifrån vår inlärda syn på verkligheten. Det är bara fantasin begränsar vad som är möjligt att förändra.

 

Lätt enkelt och lekfullt

Instant transformation är lätt, enkelt och lekfullt. Det är många som säger att det är för bra för att vara sant. Det finns inga garantier att det alltid händer ”stora saker” men i de allra flesta fall blir det en markant förändring när vi använder verktygen.

Smärta bär på ett budskap

I Instant transformation ser vi smärta och andra oönskade tillstånd som början på lösningen och inte som problem. Vi ser dem som budbärare med information till oss. Vi utgår från att våra oönskade tillstånd skapas av undermedvetna övertygelser. Vi bär på stories om varför till exempel en smärta har uppkommit. Våra stories skapar övertygelser som håller smärtan på plats. Med hjälp av öppna frågor lyfter vi fram övertygelserna till medvetenhet. Ibland räcker det med att bara bli medveten om vilken övertygelse som styr oss, så släpper tillståndet inom några sekunder. Vi bokstavligen o-skapar informationen.

Your Instructor / Din kursledare


Mikael Säflund
Mikael Säflund

Mikael har studerat Kommunikologi och har flera olika utbildningar inom perception, kvantfysisk förändring och medvetande-teknologi, bland annat Matrix Energetics. Han har under en tio-års-period arbetat på uppdrag av regeringen med att utbilda personal inom olika delar av rättsväsendet såsom domare, åklagare och poliser. Mikael är utbildad NLP Coach, har Magisterexamen i Entreprenörskap och är Certifierad Goal Mapping Practitioner. Han är utbildad regissör och skådespelare och har bland annat jobbat många år som skådespelare på Dramaten och regisserat på Oscarsteatern. Mikael grundade Teaterakademien och drev den i tio år.

Mikael är en pionjär inom applicerad kvantfysik, medvetenhet och transformation. Hans föreläsningar och kurser i omedelbar transformation är mycket uppskattade och hålls både i Sverige och utomlands. De sprids snabbt då många längtat efter just denna kraftfulla information som är lätt och rolig att lära.


 

Kursen innehåller filmer, intervjuer, samtal, lektioner, vanliga frågor och övningar.

Här kommer snart en innehållsförteckning över kursen. Då kan du se hur omfattande den är. Du kommer också att kunna tjuvkika på några avsnitt utan att köpa kursen.

Course Curriculum / Kursinnehåll


  Nu närmar vi oss slutet eller snarare början
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig
  Textversion av kursen
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig
  Bonusmaterial
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig
  Support
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig

Följ kursen i datorn eller i appen när du vill och var du vill

ONLINE kan betyda många saker. Här på Instant Transformation betyder det att kursen består av inspelade videor, övningar och textmaterial. Du kan när som helst ta del av utbildningen när du själv har inspiration och tid. Det är alltså INTE en kurs i realtid på Skype eller Zoom.

Du som har Iphone/Ipad kan också ladda ner appen TEACHABLE från AppStore och logga in med samma användarnamn och lösenord som när du köper kursen. Från appen kan du kolla på kursvideor och annat kursmaterial och såklart fortsätta där du slutade på en annan enhet.

Get started now! / Börja nu!"Wow! Dra mig baklänges vilket förbaskat bra innehåll du bjuder på Mikael Säflund. Stort, stort tack!"

- Carina

"Mikael, du förmedlar budskapet på ett sånt pedagogiskt sätt så att jag lyssnar och som ett barn som får en saga läst. Tack!"

- Angelica

"När man ska uttrycka känslor i ord känns det ibland platt. Men tack för allt, känner mig som i en ny sfär med en ny kärna i. Det är något som fötts, något som legat och väntat på att det skulle bli. Jag är så nöjd. Tusen tack Mikael, för att du gör det du gör."

- Anna-Karin

 

Varför ska du köpa den här kursen?
För
att få fantastiska verktyg som förändrar fysiska, emotionella och mentala besvär. Men det finns en anledning till. Om du köper kursen ger du oss möjlighet att skapa fler utbildningar som hjälper ännu fler människor att få tillbaka sin inre styrka.
Tillsammans bygger vi en ny värld.

PRISER

Den här fortsättningskursen: 3200 kr

Paketpris för grundkursen + fortsättningskursen: 5500 kr. Kurspaketet hittar du här.

Enbart grundkursen hittar du här.

Repetitionspris för fortsättningskursen online för dig som har gått fortsättningskursen live: 800 kr. Hör i så fall av dig till Mikael på [email protected] så får du en rabattkod att skriva in i kassan.

Alla priser inkluderar moms.


PRISJÄMFÖRELSE
Det här är priserna för utbildningarna där du får träffa Mikael i verkliga livet:
Grundkursen, 2 dagar: 4900 kr
Paketpris på grundkurs + fortsättningskurs + diplomeringskurs: 12500 kr (Diplomeringskursen finns inte som onlinekurs).
Vill du hellre gå kurserna live hittar du dem här.

Get started now! / Börja nu!Frequently Asked Questions / Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Juli 2020. Efter vårt samarbete med de här kurserna har Mikael Säflund börjat sprida information som jag inte står bakom. Dessa kurser innehåller ingen sådan destruktiv information, de är istället upplyftande och härliga och kan stötta dej att förändra ditt liv på ett mycket positivt sätt. Jag står bakom allt som finns i kurserna. Hör av dej om du har frågor kring detta. [email protected] / Lisa Sjöström