Qqisvoutq6mzug4tmr2v

Presentera som dig själv

En onlinekurs för mer flyt i dina presentationer

   Trailer

En kombination mellan presentationsrecept och personlig utveckling

Den här inspelade onlinekursen är en kombination mellan ett recept för att tillreda och servera en förtrollande presentation och en stor dos personlig utveckling.
Här har jag samlat allt du behöver när du vill utveckla din presentation - ett recept med fem ingredienser som sparar tid och tankemöda åt dig och gör din presentation förtrollande. Följ det steg för steg och bli klar med din presentation under tiden.
Men innan du dyker in i din presentation finns ett kapitel som stöttar dig att utveckla dig inte bara som presentatör utan också som människa. Det är reflekterande frågor som gör att du blir mer synkad med dig själv.

Väl beprövade workshopmetoder

I den här kursen har jag vävt ihop delar av mina väl beprövade workshopmetoder som jag använder när jag träffar mina kunder i verkliga livet.

I den här kursen har jag vävt ihop delar av mina workshopmetoder som jag använder när jag träffar mina kunder i verkliga livet. Den ena handlar om att skapa presentationer som verkligen når fram till mottagarna. Den andra om att hitta sin inre styrka och stå stark i sin egen sanning.

I den här onlinekursen får du alltså lite av båda, men mest om presentationer eftersom det är det som huvudfokus i den här kursen.

 
Rekommenderas! Lisa Sjöström är kreativ, kunnig, pedagogisk och inspirerande. Vi har jobbat mycket ihop. Jag minns speciellt ett projekt där vi stöttade talarna att utveckla sina tal och en del av de talen kommer jag aldrig att glömma. Talarna överträffade sig själva och vi satt stolta i publiken.

Anna Malmsten, talartränare

Your Instructor / Din kursledare


Lisa Sjöström
Lisa Sjöström

Det finns så mycket fantastisk kunskap om livet som vi inte fick i skolan och kanske inte av våra föräldrar heller. Kunskap som gör att vi hittar vår inre drivkraft, får bättre självkänsla och bättre självförtroende, bättre relationer, bättre hälsa, bättre ekonomi, högre produktivitet trots mindre ansträngning … Ja, helt enkelt en högre vibration och mer flyt i livet. Det sprider sig sedan som ringar på vattnet till vår närmaste omgivning, våra arbetsplatser och vidare ut i samhället.

Det är sånt vi ägnar oss åt här på Room for flows kursplattform.

Jag har studerat personlig utveckling i drygt 10 år, ifrågasatt allt, provat och funderat och sen kopplat ihop det med psykologi-forskning, kvantfysik, olika typer av terapi och uråldrig visdom. Jag var rysligt blyg när jag var liten men det har jag jobbat bort. Nu älskar jag att träffa människor, föreläsa och hålla workshops.

Från början utbildade jag mig till jurist, men i 25 år har jag jobbat som grafisk formgivare, kommunikatör och presentationscoach och numera jobbar jag även som inspiratör och content creator.

Lisa Sjöström
[email protected]
roomforflow.se


När du ska hålla en presentation, är du frustrerad över hur du ska …

• få tid att förbereda dig inför en presentation?
• fånga publikens intresse?
• få till rätt kunskapsnivå i presentationen?
• plocka fram huvudbudskapet och en röd tråd?
• förbereda svar på publikens frågor?
• disponera innehållet i din presentation?
• göra bra presentationsbilder?
• omsätta dina kunskaper om presentationer på ditt eget material?

Då kan du plocka fram arbetsbladen och följa det här receptet varje gång du gör en presentation. Det passar vare sig du är nybörjare eller erfaren presentatör. Och oavsett vilket ämne din presentation handlar om och oavsett hur lång presentationen är.

Vad svarar du när någon frågar vem du är?⠀

Svarar du något som har det minsta med ditt jobb att göra så svarar du fel. Okej, du väljer förstås själv vad som är rätt och fel för dig, men håll med om att ditt jobb inte säger någonting om vem du är utan berättar bara vad du gör. Men du ska veta att du är långt ifrån ensam när det gäller att identifiera dig själv genom ditt jobb. I början av min tid med utmattningssyndrom kunde jag vakna på nätterna helt kallsvettig och tänka: ”Vem är jag utan mitt jobb?” Då var det blodigt allvar, men idag är jag JAG och jag skulle kunna jobba med många olika saker och ändå vara helt tillräcklig.

I kursen finns ett kapitel som heter "Kapitlet om dig". I det får du bland annat stöd av ett helt gäng frågor för att hitta svaret på frågan vem du är. Det var de frågorna jag började min resa till ett härligare liv med.

 

Följ kursen i datorn eller i appen när du vill och var du vill

ONLINE kan betyda många saker. I den här kursen betyder det att den består av inspelade videor, ljudfiler och textmaterial som nedladdningsbara arbetsblad. Du kan när som helst ta del av kursen när du själv har inspiration och tid. Det är alltså inte en kurs i realtid på Skype eller Zoom.

Du som har Iphone/Ipad kan också ladda ner appen TEACHABLE från AppStore och logga in med samma användarnamn och lösenord som när du köper kursen. Från appen kan du ta del av innehållet och såklart fortsätta där du slutade på en annan enhet.

Att göra en presentation är som att laga en lasagne

Precis som med en lasagne blandar man lite i taget. Och likaväl som att det krävs lasagneplattor, fyllning, sås och ost för att det ska kunna kallas lasagne, krävs det några basingredienser för att få till en bra presentation.
Kunskap om målgruppen

Budskap och berättelser
Röd tråd (disposition)
Framförande (presentationsbilder/rekvisita och paketering)
Dokumentation

I kursen går vi igenom varje ingrediens för sig.

Att hitta sig själv är som att skala en lök

Okej, nu blev det mycket metaforer om mat här, men att börja nysta i sitt inre kan vara lite som att skala en lök eller äta en kronärtskocka. Det är många lager innan man kommer in till kärnan. Men när man än börjar är det aldrig för sent.

Det finns såklart mer djuplodande kurser om personlig utveckling än den här eftersom den här fokuserar på presentationer, men oavsett hur mycket eller lite arbete man gör med sig själv så jublar själen varje gång den blir sedd. I kursen Från stress till flow, som ingår i priset för den här kursen, hittar du massor av tips och dessutom länkar för att forska vidare. Håll också utkik här på Room for flows kursplattform, här fyller vi på med kurser och coaching kontinuerligt.

Course Curriculum / Kursinnehåll


  Konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig
  Dokumentation - Vad lämnar du efter dig?
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig
  Nu är det slut!
Available in / Tillgänlig i days / dagar
days / dagar after you enroll / efter att du har registrerat dig

Ord från användare


"Du får praktiska verktyg och effektiva mindset som hjälper dig att lyckas."
"Unikt förpackat!"
”Det här presentationsreceptet är mycket bra och användbart vid många tillfällen, både för våra forskares och övriga medarbetares presentationer.”
”Tack, Lisa! Det ska bli spännande att hålla en presentation med det vanliga innehållet, men upplagd på ett helt nytt sätt!”
”Jag gillar ditt sätt att lyfta presentationerna till en ny nivå!”
”Min presentation gick jättebra, tack vare alla tips jag fick av dig!”

Courses Included / Kurser som ingår köpetFrån stress till flow
Tills jag träffade Ding - En berättelsekurs om hur jag bytte stressen mot skönt vardagsflow
Lisa Sjöström
140 kr

Original Price / Ordinarie pris: 140 kr


Frequently Asked Questions / Vanliga frågor


Hur länge har jag tillgång till kursen?
Låter det bra med livstid? Du har fri tillgång till kursen på alla dina enheter så länge kursplattformen finns kvar.
Kan vi vara flera som delar på verktyget och inloggningen?
Nej, kursavgiften är för en person. Jag har lagt ner mycket tid och engagemang för att skapa kursen. Tack för att du respekterar det.
Jag har fler frågor - vart vänder jag mig?
Mejla mig på [email protected]

Get started now! / Börja nu!