UTMATTNING - kanske en riktigt bra grej?

Vill du ha tillbaka din power? Det här är en föreläsning som vänder upp och ner på begreppet utmattning.

Bakvänt
Det tog mej 4 år att ta mej ur mitt utmattningssyndrom. Det som till slut gjorde att jag tog mej ur det var inte det de sa till mej i sjukvården utan något helt annat. Jag insåg bland annat att det är livskraften som gör att vi blir utma
ttade. Det kan ju låta lite bakvänt, men jag förklarar hur jag tänker om det i kursen.


Vill få dej att känna dej tillräcklig
Mitt syfte med föreläsningen är få dej att känna dej tillräcklig. Jag vill alltså förtydliga att det här INTE är ytterligare någon form av ”ryck upp dej” för det är jag alldeles säker på att du har hört tillräckligt av från din omgivning. Jag har ju varit i din situation.


Nya sätt att tänka
Den här föreläsningen är en 35 minuter lång video. I den berättar jag om några nya sätt att tänka kring utmattning (och om livet i stort) som har varit mycket användbara för mej. Det är en video som du kan titta på bit för bit om du är för utmattad för att se hela på en gång. Jag hoppas att du kan hitta inspiration i den och sen hitta din sanning i hur du kan må bättre. Utmattningen var en stor vändpunkt i mitt liv. Till slut hittade jag dörren i den där berömda väggen som vi kraschar i.


Kanske dags att vända skutan nu?
Föreläsningen är gratis. Jag hoppas att det ska göra att den får extra stor spridning. Eftersom fler och fler blir utmattade och sjukvården står handfallna kanske det är dags att vända skutan och titta på problemet från ett helt nytt perspektiv?Så, vad väntar du på? Det skadar inte att få nya perspektiv på tillvaron.
Vi ses inne i kursen!

/Lisa Sjöström


P.S. I föreläsningen finns rabatterbjudanden på mina andra kurser.

Your Instructor / Din kursledare


Lisa Sjöström
Lisa Sjöström

Det finns så mycket fantastisk kunskap om livet som vi inte fick i skolan och kanske inte av våra föräldrar heller. Kunskap som gör att vi hittar vår inre drivkraft, får bättre självkänsla och bättre självförtroende, bättre relationer, bättre hälsa, bättre ekonomi, högre produktivitet trots mindre ansträngning … Ja, helt enkelt en högre vibration och mer flyt i livet. Det sprider sig sedan som ringar på vattnet till vår närmaste omgivning, våra arbetsplatser och vidare ut i samhället.

Det är sånt vi ägnar oss åt här på Room for flows kursplattform.

Jag har studerat personlig utveckling i drygt 15 år, ifrågasatt allt, provat och funderat och sen kopplat ihop det med psykologi-forskning, kvantfysik, olika typer av terapi och uråldrig visdom. Jag var rysligt blyg när jag var liten men det har jag jobbat bort. Nu älskar jag att träffa människor, föreläsa och hålla workshops.

Från början utbildade jag mig till jurist, men i 25 år har jag jobbat som grafisk formgivare, kommunikatör och presentationscoach och numera jobbar jag även som inspiratör och content creator.

Lisa Sjöström
[email protected]
roomforflow.se


Get started now! / Börja nu!